The Chicago Dog - en klassiker fra den forblåste byen

Nam-nam

chicago-dogs

Har du vært i Chicago har du nesten garantert spist hot dogs eller ihvertfall gått fordi et av de utalliger stedene der slike serveres. New York har sin pizza, LA har sine burgere mens Chicago har sine dogs. Dette er denne byens signaturrett og skal serveres på en bestemt måte skal den være autentisk. Allerede her støter jeg på problmer for her hjemme finner jeg ikke pølser av Vienna Beef. pølsebrød med valmuefrø, den kryptonittgrønne relishen eller de spesielle syltede chiliene som skal på toppen. Så dette er min versjon, men ganske så utmerket på smak om jeg skal si det selv. Og du - det er IKKE lov med ketchup på disse. 

Ingredienser

gir fire ferdige hotdogs:

fire frankfurtere eller wienere av okse

fire store pølsebrød (chicagobrød)

to spiseskjeer pickle-relish 

en liten finhakket tomat eller fire cherrytomater

en kvart finhakket rødløk

fore skiver sandwich-pickles

sellerisalt

sterk søt sennep

ovnsstekte fries

Sett potetene i ovnen og snitt pølsene om du skal steke dem i pannen, hvis du heller vil dampe dem skal de ikke snittes.  Varm pølsebrødene lett i ovnen på en rist under potetene i noen få minutter og finn frem all garnityren. Finhakk løk og tomat.

Hvis du skal følge metoden for en klassisk dog så monterer du den på følgende måte:

Åpne brødet godt og legg i pølsen. Ha på sennep og spre over et tynt lag med relish. Legg tomater på den ene sien av pølsen og dytt pickleskiven ned på den andre siden. Topp med finhakket løk og et lite dryss sellerisalt. Serveres straks med fries til.