Halloween Candycorn Treats

Nam-nam

halloween-candy-corn

Halloween er godteriets dag, med mindre du er en av de super PK-familiene som gir ut frukt, nøtter, kikertsnacks og minituber med tannkrem og munnskyll til de som ringer på. Dette popcornet er alt annet enn sunt men søtt, sprøtt og salt på en og samme tid. Ekte americana med andre ord. Happy Halloween!

Ingredienser

Formfettspray

to spiseskjeer solsikke- eller annen nøytral olje

0,75 dl upoppet popcorn

to spiseskjeer smør

en teskje ekte vaniljeekstrakt

ca. 20 store marshmallows (Sweet Fire)

en Snickers sjokolade i terninger

en håndfull Non-Stop eller M sjokolader

en håndfull saltede mandler

Dusj innsiden av en stor bolle med litt formfett og gjør det samme med et stykke bakepapir lagt på et stekebrett og begge sidene av en slikkepott.

Varm oljen over medium varme i en passende stor kjele med lokk og tilsett popcornet. Rør lett slik at alle kornene blir dekket av olje og sett på lokket. Popp popcornet ferdig og ha det over i den preparerte bollen.

Smelt smør, marshmallows og vaniljen i en teflonkjele til en jevn masse, rør hele tiden og når alt har smeltet sammen heller du det over i bollen med popcornet. Bruk slikkepotten sprayet med formfett til å mikse det sammen før du sprer massen utover bakepapiret. 'Dryss på sjokoladen og nøttene og la det hele stå en times tid for å tørke før servering.