Info/kontakt

Hyggelig at du kikket innom,
mitt navn er Milla Steinbeck og jeg er matskribent og hobbykokk. Jeg har ingen formell utdannelse i faget men har lært meg matlaging på egenhånd. Millasmat ble lansert i 2010 etter en idé fra en venninne som jobber i radio og den har utviklet seg i takt med tiden siden da. Siden har aldri vært finansiert av reklame og jeg har ingen sponsorer. Den drives som et rent hobbyprosjekt mellom min mann som er webdesigner og meg selv. Jeg lager mat fra hele verden, men ignorerer ikke den nordiske matkulturen. Jeg mener at vi også skal ta vare på det som er vårt. Jeg kjemper for hverdagsmat like mye som festmat, og vil helst ikke at en bestemt ukedag skal være forbeholdt en bestemt type mat. 

Det bekymrer meg at matkunnskapene i Norge er såpass dårlige som de er, folk har problemer med selv de enkleste retter man før mestret på skolekjøkkenet allerede i tiårsalderen. Vi må ta oss sammen på dette området, for lever vi på halvfabrikata og ferdigretter vet vi at vi får i oss alt for lite av viktige næringsstoffer og ofte for mye salt. Jeg vil at denne samlingen av oppskrifter skal være nyttige og inspirerende for alle. Det er mitt mål.

Med vennlig hilsen Milla

Jeg kan kontaktes på milla@millasmat.com

All tekst og bilder tilhører millasmat.com, dersom du ønsker å benytte tekst må denne siteres og refereres tilbake til den opprinnelige siden. Bilder må ikke kopieres eller benyttes andre steder uten tillatelse. Bilder på millasmat.com som er hentet fra andre steder skal være merket deretter. Henvendelser i forbindelse med kopirettigheter kan gjøres via e-post.

Millasmat.com bruker informasjonskapsler (cookies) til trafikkmåling og optimalisering av innhold og brukeropplevelse.

milla-light-side-crop

Foto: Halvor William Sanden/8yd.no